Om os

Advokatfirmaet Bøggild Eriksen er for dig, der ønsker en advokat, som kan hjælpe dig til en sikker og effektiv bolighandel, uden du sidder tilbage med en dyr advokatregning. Vi kan rådgive dig omkring hele boligkøbet – lige fra forhandling af købsprisen, advokatforbehold, købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring til tinglysning og refusionsopgørelse.

Ønsker du at sælge din ejer- eller andelsbolig, kan vi ligeledes bistå hermed til særdeles konkurrencedygtige priser og med en tilbundsgående viden om boligmarkedet.

Desuden er advokatkontoret en almen praksis, som bistår virksomheder og privatpersoner med rådgivning, kontraktudarbejdelse og retssager.

Advokat Jesper Bøggild Eriksen er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet.

Firmaets ansvarsforsikring og garantiordning tegnet hos HDI Global Specialty SE.

Advokatfirmaet er omfattet af Advokatsamfundets tilsyns- og disciplinærsystem og af reglerne om god advokatskik, jf. retsplejelovens § 126. Herudover gælder de advokat-etiske regler. De regler, der særligt gælder for udøvelse af advokatvirksomhed, kan findes på Advokatsamfundets hjemmeside.

Advokatfirmaet Bøggild Eriksen er en personligt ejet virksomhed. Vores CVR-nummer er: 25042670.


Jesper Bøggild Eriksen Advokat

22 72 30 29

Jeg er uddannet jurist i 1996 fra Århus universitet – og beskikket advokat i år 2000. Mine primære arbejdsområder er entrepriseret, stiftelse af andelsboligforeninger, samt rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom og anden form for rådgivning til private.